Presentationsteknik och psykologi

Visualisera ditt budskap

Du ska hålla en presentation i nästa vecka. Den är ganska viktig. Du vet ungefär vad du vill säga. Nu sitter du framför datorn och funderar på vad du ska visa och hur du ska säga det du vill ha sagt.

Välkommen till vår Frukostklubb om presentationsteknik och psykologi. Vi vill på ett lustfyllt och roligt sätt visa på hur du kan gestalta ditt innehåll och dina budskap för att nå publikens öra. Vi kommer att göra en make-over på en deltagares presentation – skicka in din presentation nu och motivera varför vi bör sätta tänderna i just din PPT.

Vi kommer också att:

  • visa på kreativa och roliga sätt att visualisera budskap
  • resonera om hur hjärnan fungerar och vad som gör att publiken lyssnar
  • ge fem tips på hur du kan bli bättre på presentationsteknik.

Malin Tourabi, partner på Paues Åberg, har under de senaste åtta åren arbetat med att träna personer att hålla presentationer som människor faktiskt lyssnar på. Mikael Engström, medgrundare av Paues Åbergs partnerbyrå Advant, arbetar med att lösa problem utifrån designprinciper och har de senaste 17 åren arbetat som strateg och processledare.

Seminariet hålls i Paues Åbergs lokaler i Stockholm. Du är välkommen att anmäla dig nedan.

När: 16 oktober kl. 08.30–09.30. Frukost serveras från 08.00.
Var: Paues Åberg Communications, Karlavägen 58, 2 tr


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg